Новини

Трасу Київ – Знам’янка перетворюють в автобан

Share

У Київській області тривають роботи по ремонту траси Н-01 “Київ – Знам’янка”. Як змінюється дорога і де зараз йде ремонт повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін , передають “Коментарі” .

 Володін оприлюднив фотографії з ділянки траси “Київ – Знам’янка” на 79-89 кілометрах. Ремонтні роботи ведуться в рамках національної програми “Велике будівництво”.

Автомобільна дорога Н-01 має протяжність майже 300 кілометрів. Трасу побудували в кінці 1980-х років. У Київській області за цей час дорога підтримувалася в проїзному стані тільки за рахунок експлуатаційного утримання.

В цьому році трасу Київ – Знам’янка капітально ремонтують вперше. У Київській області оновлюють 63 кілометри автомобільної дороги до кордону з Черкаською областю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Leave a Comment

View Comments

  • Автобан? Знову хвалькуваті вислови. Автобан з німецької це атомагістраль. Автомагістраль це (Далі з вікіпедії. Рекомендую користуватись авторам статті.)-вид автомобільної дороги, що запроєктована та збудована для швидкісного автомобільного руху, яка не має перетинів в одному рівні з іншими транспортними спорудами, де вхідний і вихідний транспортні потоки є регульованими, а смуги руху в протилежних напрямках фізично розділені для недопущення фронтальних зіткнень. Жодного з перелічених особливостей автобану на фотографіях не видно. Особливо тяжко побачити фізичне розділення протилежних транспортних потоків.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

З 4 травня учбові транспортні засоби позначатимуть по-новому

Як раніше писала «Судово-юридична газета», Кабмін опублікував нові зміни до Правил дорожнього руху, які внесені постановою від…

03.05.2024

Opel Mokka став гібридом і не шокував ціною

Кросовер Opel Mokka вийшов на ринок у новій версії під назвою 1.2 Turbo Hybrid eDTC.…

03.05.2024

У ЄС заявили про необхідність збільшити кількість зарядних станцій для досягнення кліматичних цілей

Асоціація автовиробників Європи (ACEA) порушує тривогу щодо нестачі загальнодоступних зарядних станцій для електромобілів у Євросоюзі.…

03.05.2024

Новий Mercedes G-Class 580 тепер можна купити лише за 30 доларів

Близько тижня тому компанія Mercedes-Benz представила новий G580. Позашляховик отримав електричну технологію EQ і незабаром…

03.05.2024

Історія та спадщина: Огляд розвитку бренду Volkswagen та його впливу на автомобільну індустрію

Витоки і Початок Подорожі: Огляд становлення та розвитку бренду Volkswagen з моменту його заснування в…

03.05.2024

Audi розповіла про новинки, заплановані на 2024 рік

У керівництві Audi впевнені, що на компанію чекає важкий рік. Причини звучать банально – проблеми…

03.05.2024