Головна Новини Як виглядає втоплена Tesla Model S Plaid за 40,4 тисяч доларів

Як виглядає втоплена Tesla Model S Plaid за 40,4 тисяч доларів

0
1463

Аналогічна майже нова модель з кермом-штурвалом в Україні була продана десь за 180 тисяч доларів.

Найбільш швидка версія Tesla Model S Plaid була продана на аукціоні IAAI 18 жовтня 2021 року за 40,4 тисячі доларів. Цей сірий автомобіль з кермом-штурвалом – найбільш швидкий електричний седан у світі. З піковою потужністю у 1020 к.с. до першої сотні він розганяється всього за 2,1 секунди, а до максимальної швидкості у 250 км/год – за 9,23 секунди. В цього авто пробіг всього 5 миль, хоча це не точно.

Щоправда, в конкретної Tesla Model S Plaid був один серйозний недолік – автомобіль втоплений. Причому вода в машині була майже по самий дах – про це свідчить “ватерлінія”, намальована працівниками страхової компанії.

В салоні електромобіля – картина не для слабких духом. На сидіннях та картах дверей намул, сліди брудної води. Добре, що фото не передають запаху – швидше за все, салон машини добряче смердить.

Для чого купили настільки явного потопельника за суму, рівної новому Nissan Leaf? Певне що для перепродажу. Якщо авто ретельно відновити, то його можна продати у кілька разів дорожче. Наприклад, нещодавно аналогічний майже новий Tesla Model S Plaid в Україні, швидше за все, був проданий за 185 тисяч доларів (звичайно, що торг був присутній). Про це свідчить видалена об’ява з позначкою “продано” на одному українському інтернет-ресурсі.

Тож якщо ви вирішили придбати найшвидший у світі електроседан Tesla Model S Plaid – перевіряйте Vin-код. Навіть забивши його в Гуглі, мона знайти багато інформації про машину. А сервіс carVertical надасть ще більше інформації про авто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.