Renault Scenic, Talisman і Espace знімуть з виробництва в 2022 році

0
1189

Чотири моделі французького бренду за один раз закінчать свою комерційну життя. Протягом декількох місяців Renault припинить виробництво моделей Scénic, Grand Scénic, Talisman і Espace, які підуть в минуле і будуть замінені новим Mégane E-Tech Electric.

Представники Renault, знають, скільки бренд витратив на розробку нового Mégane E-Tech Electric, першого повністю електричного кросовера, який з’явиться на ринку в березні 2022 року. Французька фірма поставила кілька більш ніж амбітні цілі з продажу, тому їй необхідно виключити моделі, які не затьмарюють її, і, таким чином, до речі, знизити середні показники викидів CO2 для цієї лінійки.

Це станеться в рамках нової стратегії Renault з двох причин: перша – бренд збирається ввести в лінійку 14 нових моделей до 2025 року, в тому числі сім електричних і сім раз в сегментах C і D, а друга – є чотири моделі, які не відповідають планам продажів, тому французи вбивають двох зайців одним пострілом.

Деякі з них вже почали зникати з національних конфігуратор деяких європейських країн, тому Renault вже встановила дату припинення виробництва чотирьох моделей, кожна з яких була проведена на одному з найважливіших виробничих ділянок – заводі в Дуе.

Першим буде Scénic, зупинка якого запланована на кінець 2021 року, а за ним підуть представники сегмента D – Talisman і Talisman Sport Tourer будуть зняті з виробництва в березні 2022 року. У календарі вже зазначалося наступне літо, коли Espace піде з ринку через п’ять поколінь, а Grand Scénic покине ринок в кінці 2022 року. Більш того, в 2023 року завершиться виробництво Renault Koleos .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.