Renault Scenic, Talisman і Espace знімуть з виробництва в 2022 році

0
1191

Чотири моделі французького бренду за один раз закінчать свою комерційну життя. Протягом декількох місяців Renault припинить виробництво моделей Scénic, Grand Scénic, Talisman і Espace, які підуть в минуле і будуть замінені новим Mégane E-Tech Electric.

Представники Renault, знають, скільки бренд витратив на розробку нового Mégane E-Tech Electric, першого повністю електричного кросовера, який з’явиться на ринку в березні 2022 року. Французька фірма поставила кілька більш ніж амбітні цілі з продажу, тому їй необхідно виключити моделі, які не затьмарюють її, і, таким чином, до речі, знизити середні показники викидів CO2 для цієї лінійки.

Це станеться в рамках нової стратегії Renault з двох причин: перша – бренд збирається ввести в лінійку 14 нових моделей до 2025 року, в тому числі сім електричних і сім раз в сегментах C і D, а друга – є чотири моделі, які не відповідають планам продажів, тому французи вбивають двох зайців одним пострілом.

Деякі з них вже почали зникати з національних конфігуратор деяких європейських країн, тому Renault вже встановила дату припинення виробництва чотирьох моделей, кожна з яких була проведена на одному з найважливіших виробничих ділянок – заводі в Дуе.

Першим буде Scénic, зупинка якого запланована на кінець 2021 року, а за ним підуть представники сегмента D – Talisman і Talisman Sport Tourer будуть зняті з виробництва в березні 2022 року. У календарі вже зазначалося наступне літо, коли Espace піде з ринку через п’ять поколінь, а Grand Scénic покине ринок в кінці 2022 року. Більш того, в 2023 року завершиться виробництво Renault Koleos .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!