Від легковика до позашляховика: назвали кращі автомобілі 2021 року

Традиційна премія Motor Awards 2021 пройшла в Великобританії.

0
748

Відомий тележурналіст Джеремі Кларксон взяв участь в Motor Awards 2021 в Великобританії, де назвав свого фаворита на звання «кращий автомобіль 2021 року».

Колишній ведучий Top Gear каже, що Toyota GR Yaris – один з найприємніших і захоплюючих автомобілів, на яких він коли-небудь їздив. Він вражений ходовими якостями моделі як на пересіченій місцевості, так і на льоду. За словами Кларксона, ця машина – класика майбутнього.

Організатори Motor Awards 2021, мабуть, не погодилися з думкою журналіста, але все ж вручили приз Toyota GR Yaris, який був визнаний «кращим хот-хетчом». А «кращим автомобілем року» був названий Ford Mustang Mach-E, який, на думку журі, «поєднує в собі чудовий зовнішній вигляд, високі характеристики і відмінну керованість».

Спеціальний приз конкурсу було присуджено культовому Land Rover Defender, який поєднує в собі сучасні технології, міцну конструкцію і високу прохідність. Nissan Qashqai був обраний «кросовером року», а Kia Sorento PHEV – «позашляховиком року».

Ford Kuga посів перше місце серед сімейних автомобілів, а Opel Corsa був названий моделлю з найкращим співвідношенням ціни і якості. Fiat 500e майже такого ж розміру отримав нагороду «кращий мінівен року».

Hyundai Ioniq 5 був удостоєний двох нагород – за дизайн та інновації, а Tesla Model 3 була названа кращим електромобілем. Rolls-Royce Ghost став лідером в класі автомобілів преміум-класу, а Porsche Taycan Cross Turismo був названий найбільш підходящим автомобілів для пригод.

Інший Porsche – 911 GT3 виграв категорію «спортивний автомобіль року», а Mini Clubman отримав нагороду «найкраща модель для перевезення тварин». Серед виробників перше місце займає Lotus, що пов’язано з тим, що британський бренд пережив кризу і навіть в складних умовах випустив дві моделі – електричну Evija і бензинову Emira.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!