Компанія Hyundai запатентувала унікальну решітку радіатора для автомобілів

0
482

Hyundai Motor Company подала заявку на новий патент, пов’язаний з гратами радіатора з перекидними елементами, яка, як очікується, буде встановлена ​​в майбутніх автономних транспортних засобах.

13-го числа іноземні ЗМІ, такі як Carverz, повідомили, що Hyundai Motor сподівається використовувати унікальну грати радіатора для передачі інформації іншим водіям і пішоходам, і подала заявку на отримання нового патенту, пов’язаного з цим. За повідомленнями ЗМІ, в патенті йдеться, що повномасштабна технологія водіння, пов’язана з автономними транспортними засобами, розвивається завдяки розвитку технології автономного водіння.

Метод, розроблений Hyundai, являє собою конфігурацію дисплея «перевернута точка», при якій використовуються пластини з різним кольором передньої і задньої частини. Запатентована система використовує пластину з безліччю точок над гратами радіатора, щоб передати просте повідомлення, наприклад: «Цей автомобіль знаходиться в автономному режимі водіння».

Патент включає опис блоку управління, який передає сигнал, і відображається вище повідомлення також може бути змінено відповідно до намірів водія. Крім того, кажуть, що на неї можна передавати відображення поворотников.

Тим часом Hyundai Motor Company прискорює розробку автомобілів майбутнього, наприклад, подає заявку на патент, пов’язаний з футуристичної системою кондиціонування повітря, яка може спроектувати інтер’єр автомобіля більш акуратно, ніж раніше, а також патент на інтегрований в рульове колесо сенсорний екран, який замінює існуючу приладову панель .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!