ЗАЗ буде випускати в продаж недороблені Renault Arkana

0
819

Французьке автомобільне видання L’argus повідомляє, що компанія Renault почала виробляти деякі комплектації моделі Arkana без однієї опції – автоматичного складання зовнішніх дзеркал заднього виду. Причиною такого рішення став триваючий в усьому світі дефіцит мікросхем.

Відзначається, що всі реалізовані автомобілі без цієї опції будуть дообладнані пізніше. Це планують зробити після нормалізації ситуації з нестачею електронних комплектуючих. Передбачається, що опцію встановлюватимуть офіційні дилери виробника.

Додамо, що Renault Arkana представлений і на українському ринку автомобілів. Більш того, кросскупе проводиться на вітчизняному підприємстві. Запорізький автомобілебудівний завод налагодив збірку французької моделі в минулому році. Позбудеться чи Renault Arkana виробництва ЗАЗ автоматичного складання зовнішніх дзеркал заднього виду, чи ні, невідомо. Офіційної заяви про це не надходило.

Додамо, що Renault Arkana від ЗАЗ в базовій комплектації в Україні оцінюється в 487,9тис. гривень, а топова версія – 556,3тис. гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!