В США мають намір повністю відмовитися від авто з ДВЗ

0
88

NPR повідомляє, що губернатори штатів Мічигану, Іллінойсу, Індіани, Міннесоти і Вісконсіна об’єднуються в новому плані по створенню мережі для зарядки електромобілів. Цей план називається REV Midwest, або Регіональна автомобільна коаліція Середнього Заходу. Це не тільки створить робочі місця і поліпшить здоров’я населення, але, за словами прихильників, це допоможе регіону залучити приватні інвестиції і додаткове федеральне фінансування.

Перш за все, штати мають намір розвинути інфраструктуру, що полегшить життя власникам електромобілів. Губернатор Індіани Ерік Холкомб сказав, що цей план необхідний «для забезпечення стійкості нашої транспортної мережі в майбутньому і задоволення попиту, оскільки швидке впровадження електромобілів триває». План закликає п’ять штатів координувати свої зусилля з електрифікації.

Не менш важливо, що він націлений на прискорення завершення будівництва мережі спеціально для електромобілів середньої і великої вантажопідйомності. Але є ще одна ключова мета, яку хочуть досягти губернатори: залучити виробників електрокарів. Буквально минулого тижня Ford оголосив про багатомільярдні інвестиції в штатах Теннессі і Кентуккі для будівництва великого виробничого комплексу і заводів з двома батареями. Очікується поява близько 11 000 нових робочих місць.

Ці п’ять губернаторів Середнього Заходу незадоволені тим, що Ford покинув регіон, і хочуть гарантувати, що цього не станеться з аналогічними проектами в майбутньому. Держави мають намір «працювати разом, щоб забезпечити справедливий перехід на електромобілі для всіх з особливою увагою до спільнот, які історично знаходяться в невигідному становищі».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!