В Україні стартують продажі нового недорогого кросовера Toyota

0
94

На український ринок виходить нова Toyota Yaris Cross. Компактний кросовер Тойота вже доступний для замовлення за ціною від 557 245 гривень.

Toyota Yaris Cross – найменший кросовер японської марки – 4172 мм в довжину, 1765 мм в ширину і 1 595 мм у висоту при колісній базі в 2560 мм. Назва вказує на спорідненість з хетчбеком Toyota Yaris – авто побудований на платформі хетчбека.

По дизайну кросовер Тойота Яріс відрізняється від побратима – у нього високий капот, розширені крила і виражений пластиковий обвіс. Кліренс становить 170 мм. А ось в салоні спорідненість з Yaris видно – у нього запозичили кермо, перемикачі та тачскрін.

Серед доступного для Toyota Yaris Cross обладнання – камера заднього виду, електропривод дверей багажника і комплекс Toyota Safety Sense P, до складу якого адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування, контролю розмітки і сліпих зон.

Нова Toyota Yaris Cross доступна з 1,5-літровим бензиновим двигуном на 125 л. с. і 116-сильною гібридною установкою (гібрид коштує від 690 877 гривень). Можна вибрати 6-ступінчасту МКПП або варіатор.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!