Компанія Dacia не поспішає переводити свої автомобілі на електротягу

0
180

Dacia яка входить до структури концерну Renault Group буде уникати електрифікації модельного ряду, адже це збільшить вартість автомобілів для покупців.

В інтерв’ю виданню Autoexpress глава відділу продажів і маркетингу бренду Хав’єр Мартіні розповів, що у компанії Dacia є всі можливості випускати гібридні або повністю електричні версії таких моделей, як Sandero або Jogger . Автовиробник має спиратися на платформу Renault CMF-B , а значить проблем з електрифікацією не виникне. В Dacia не впевнені чи готові покупці переплачувати 3000-4000 євро за електричну частину. Представник марки впевнений, що людям потрібен привабливий за ціною автомобіль, який дозволить їздити їм туди, куди вони захочуть.

Глава відділу продажів також розповів про глобальне подорожчання автомобілів, яке відбудеться через ужесточающихся вимог по токсичності «Євро-7», який набирає чинності в Євросоюзі в 2025 році. Електрифікація модельного ряду Dacia відбудеться лише тоді, коли це буде гостро необхідно, щоб клієнти марки змогли їздити по центру мегаполісів, які не оплачуючи штрафів через невідповідність їх транспортного засобу того чи іншого екологічного стандарту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!