Електрокари Tesla стають все більш цікавими для покупців, ніж бензинові моделі

0
36

Пам’ятайте, коли кожна нова покупка автомобіля Tesla мала право на отримання федерального податкового кредиту в розмірі 7500 доларів США? За умови, що у вас були податкові зобов’язання, щоб скористатися цим, це була досить приємна угода.

Це, можливо, допомогло стимулювати продажі Tesla протягом ряду років. Проте, кредит зник, і це було протягом деякого часу, але це не завадило людям стікатися, щоб купити Теслу.

Більшість інших нових EVS як і раніше претендують на отримання кредиту, за винятком тих, які випускає GM. У той час як це означає, що конкуренти Tesla доступні з колосальним стимулом в 7500 доларів, а власники Tesla не можуть отримати федеральний податковий кредит, автовиробник Кремнієвої долини все ще продає набагато більше автомобілів, ніж будь-який інший бренд. Model 3 є найбільш продаваною EV по всьому світу, і Model Y швидко наздоганяє її.

З огляду на все сказане, існує новий потенційний план стимулювання / знижок, який може означати кредит в розмірі 10 000 доларів для людей, які купують Tesla. Має сенс тільки те, що, якщо він стане доступним, продажу Tesla, швидше за все, значно збільшаться.

Кредит у розмірі 10 000 доларів поставить принаймні деякі з стартових цін Tesla нарівні з бензиновими автомобілями. Більш того, деякі автомобілі марки насправді можуть виявитися набагато дешевше, ніж їх конкуренти, що працюють на бензині.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!