Новини

Nissan офіційно анонсував новий електричний фургон

Share

Європейський підрозділ Nissan тільки що представило новий електричний фургон, який він буде продавати на цьому ринку в 2022 році. Дуже коротке відео, в якому японський бренд відтворює основну рису нульових викидів на додаток до форм силуету.

Новинка від Nissan – це не що інше, як новий електромобіль. Європейський підрозділ бренду представило тизер, в якому деякі силуети, засновані на променях електрики, використовуваного ним в якості рушійної сили, вказують на нову модель в сегменті легкого комерційного транспорту.

Це сюрприз, так як раніше бренд не надавав жодних подробиць. Однак у виробника є тільки дві можливості, оскільки на Старому континенті він продає тільки один електричний фургон – абсолютно нове покоління Nissan e-NV200, яке протрималося на ринку не менше семи років з моменту його комерційного запуску в 2014 році, що також збігається з періодом оновлення.

Крім того, форми на превью також вказують на те, що формат автомобіля збігається з цим електричним фургоном, який буде ділити складальну лінію французького заводу Renault в Мобеж з новим поколінням Renault Kangoo і Kangoo ZE, аналога японського бренду Nissan NV250, також передбачає виробництво e- NV200 після закриття заводу в Барселоні, на якому встановлені технології першого Nissan LEAF.

Модель, яка доступна як в варіанті, призначеному для професіоналів, з панелями з боків, двома вертикальними задніми дверима і одними зсувними з правою стороною, так і зі скляною поверхнею і вертикально відкривається задніми дверима для пасажирських перевезень, який продається як e-NV200 Evalia. Модель вважається фундаментальною на європейському ринку, якщо врахувати все більш агресивну конкуренцію в комерційному сегменті, особливо в області електричних фургонів.

Досить бачити, що Toyota бере більше і стає лідером ринку в цій категорії з новою лінійкою ProAce, в якій вона розширює пропозицію версіями з нульовим рівнем викидів, а також скоро додасть варіант з водневим паливом. Більш детальна інформація від Nissan очікується в найближчі тижні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Nissan

Останні записи

Ferrari готує новий суперкар з мотором V12

Ferrari готує прем'єру суперкара із 12-циліндровим двигуном. У короткому відео, опублікованому в офіційному YouTube-каналі італійської…

02.05.2024

В Україні створили нову машину для бездоріжжя

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

02.05.2024

Tesla припинила розвиток Supercharger та звільнила керівників проекту

Tesla залишили кілька керівників мережі швидкої зарядки Supercharger. Внаслідок реструктуризації корпорацію залишила голова підрозділу Ребекка…

02.05.2024

800-сильний McLaren Senna розбили об стіну під час поліцейського розвороту (відео)

Американець розбив об стіну McLaren Senna вартістю 1,3 мільйона доларів. Інцидент стався на бульварі Вентура…

02.05.2024

Відбувся дебют нових базових версій Mercedes-Benz EQA та EQB

У відповідь на зростання попиту на електромобілі Mercedes-Benz оголосив про значне зниження стартової ціни на…

02.05.2024

Tesla Model Y залишається найпопулярнішою моделлю американської марки

Tesla Cybertruck став одним із найбільш значних запусків в автомобільній індустрії США минулого року, не…

02.05.2024