Назвали 5 кросоверів, які охоче купують навіть з великим пробігом

0
1443

В даний час багато автолюбителів, через стан наших доріг, перевагу віддають кроссоверам з пробігом, так як придбання нових не кожному з них по кишені. На вторинному ринку автомобілів можна підібрати для користування досить цікавий варіант і експерти, на основі аналізу ринку, склали ТОП-5 надійних кросоверів, які з охотою купують наші автолюбителі навіть незважаючи на їх досить великий пробіг. Підібрані в топ автомобілі, здатні без будь-яких серйозних поломок проїхати більше 300 тис. / км.

У статті пропонуються до ознайомлення 5 надійних, що користуються популярністю кросоверів з пробігом.

1. Honda CR-V

Дана модель відрізняється якістю розробки та довговічністю. Має 2-х літровий, потужний, на 150 к / с, двигун (ДВЗ). Модель також може бути обладнана мотором з підвищеним обсягом (2.4 л) потужністю до 166 к / с. Надійні потужні двигуни мають великий експлуатаційний ресурс і можуть без будь-яких серйозних поломок пройти понад 300 тис. / Км. Тому побоюватися великих показників пробігу на спідометрі особливо не варто.

2. Toyota RAV4

На вторинному авторинку вибирати цей автомобіль можна без побоювання не звертаючи уваги навіть на рік її випуску. Багато фахівців рекомендують звертати увагу на машини з автоматичними коробками передач, випущеними в період 2005-2010 р з ДВЗ обсяг яких становить 2,0 або 2,4 л. З даною моделлю давно знайомі російські автомеханіки, тому з її обслуговуванням і ремонтом будь-яких проблем виникнути не повинно.

3. Mitsubishi Outlander

Ця модель, незалежно нова або з великим пробігом, давно відома нашим автолюбителям, як надійний, безвідмовний автомобіль з хорошим оснащенням. Особливою популярністю користуються моделі, що зійшли з конвеєра в період з 2008 по 2011 р Це повно приводні кросовери з потужними 3-х літровими 6 циліндровими V-подібними двигунами з класичної механічною коробкою передач.

4. Nissan X-Trail

Серед цієї моделі кросоверів великою популярністю користуються зразки 2011-2015 роки. Дана модель може бути оснащена бензиновим 2-х літровим ДВЗ потужністю 140 л / с. або мотором підвищеної потужності на 169 л / с об’ємом 2.5 літра. Має 6-й ступінчасту механічну КП.

Крім цього, в базовому виконанні кросовер обладнаний антиблокувальною гальмівною системою (ABS) і підсилювачем екстреного гальмування. Крім фронтальних подушок безпеки має додаткові, з боку переднього пасажира і водія.

5. Suzuki Vitara Grand

Кросовер з повним приводом. Відрізняється підвищеною прохідністю. Проводився в період 2005-2015 р Відмінно підходить для любителів рибалок і мисливців. Кращою модифікацією вважається автомобіль з двигуном об’ємом 2.0 л. в парі з «автоматом» або механічною КПП.

Машина має міцний кузов, а міцна підвіска розрахована на рух по повному бездоріжжю. Для даного кросовера не є межею пробіг більше 200 тис. / Км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!