З’явилося перше зображення нового суперліфтбека Mercedes-AMG

0
203

Новинка отримає гібридний силовий агрегат потужністю понад 800 к.с.

Підрозділ Mercedes-AMG опублікувало перше зображення нового гібідного літфбека GT 73 E Performance , а також оприлюднило дату прем’єри новинки – 1 вересня. Параметри силової установки моделі з передбачуваним індексом 73 марка розкрила ще навесні нинішнього року. В її основі лежить мотор V8 4.0 з двома турбокопресссорами, який буде працювати в парі з електродвигуном (204 сили; 320 Нм).

На ліфтбек Mercedes-AMG збережуть повний привід AMG Performance 4Matic + з механічним зв’язком через карданний вал і піввісь, а загальна віддача гібридної системи складе приблизно 816 к.с. і 1000 Нм крутного моменту. Будуть доступні 6 режимів роботи: від повністю електричного, в якому ліфтбек зможе розганятися до 130 км / год, до агресивного Race, орієнтованого на закриті гоночні треки.

Також новому гібриду покладено перемикач AMG Dynamics з декількома профілями, які змінюють алгоритми роботи повного приводу, стабілізації, а також заднього диференціала. Система рекуперації у автомобіля буде з чотирма рівнями інтенсивності і можливістю їздити «в одну педаль», як на електрокарі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!