Volvo представила своє електричне майбутнє (ФОТО)

Кросовер Recharge Concept ляже в основу нового XC90.

0
459

Шведський виробник Volvo стане виробником тільки електромобілів. Компанія представила свою нову концепцію Recharge, яка позиціонується як «маніфест нового покоління повністю електричних моделей».

Кросовер Recharge Concept виглядає набагато радикальніше нинішніх XC60 і XC90, втілюючи нову філософію дизайну. Дизайнери вирішили позбутися від зайвих елементів.

Решітка радіатора була замінена на «щитоподібну структуру» зі світловим логотипом Volvo, який оточений новою інтерпретацією фар в стилі Thor’s Hammer. Модель отримала висувні дверні ручки, панорамний скляний дах, тонкі підставки і розміщений на даху датчик LiDAR. Також помітно, що задні двері відкриваються проти напрямку руху.

Задні ліхтарі розміщені вертикально і суміщені з «крилами», які збільшуються на більш високих швидкостях і, таким чином, покращують загальну аеродинаміку автомобіля. Концепт може похвалитися невеликим заднім бампером, зігнутої дверима багажника і спойлером.

Ідея «менше, але краще» триває в салоні, де водія чекає мінімалістичний приладова панель з 15-дюймовим екраном інформаційно-розважальної системи. Весь інтер’єр виконаний з екологічно чистих матеріалів.

Концептуальна модель побудована на новій платформі, розробленої спеціально для електромобілів.  

Хоча технічно Recharge – це всього лише концепція, очікується, що вона стане основою наступного Volvo XC90. Прем’єра кросовера відбудеться в 2022 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!