Стало відомо коли представлять Toyota Land Cruiser Prado нової генерації

0
140

Зовсім недавно на ринку з’явився флагманський позашляховик Toyota Land Cruiser нового покоління, а значить, що вже зовсім скоро те ж саме чекає і молодшу модель Land Cruiser Prado.

За даними японського видання Creative Trend , новий Prado вийде влітку 2022 року. На даний момент вся інформація про Land Cruiser Prado 250 є неофіційною. Представники японського видання вважають, що модель збереже рамну конструкцію і впізнаваний дизайн, який буде використовувати деякі риси Land Cruiser 300 .

Найімовірніше, новинка буде базуватися на зменшеній модульній платформі TNGA-F (GA-F) від Land Cruiser 300 . Завдяки використанню нової архітектури позашляховик стане легше і комфортніше актуальної моделі, але позашляхові якості Prado залишаться на такому ж високому рівні.

Моторна гамма нового Prado, напевно, буде запозичена у Land Cruiser 300, який позбувся перевірених часом V8 , але обзавівся сучасними турбірованнимі V6 . Нагадаємо, що флагманський кросовер отримав новий 3,3-літровий турбодизель потужністю 299 к.с. і 700 Нм крутного моменту, а також новий бензиновий твін-турбо V6 від Lexus LS , який видає в піку 415 к.с. і 600 Нм. Обидва мотори поєднуються з новою 10-ступінчастою АКПП і системою повного приводу з трьома блокуваннями диференціалів і селектором режимів руху Multi-Terrain Select.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!