Концерн Volkswagen оголосив про плани випустити бюджетні електрокари

0
79

Представники концерну Volkswagen Group оголосили про плани випустити бюджетні електрокари під брендами Skoda, VW і Seat. Компанія розраховує стати лідером в сегменті компактних машин з екологічно чистими силовими установками.

Volkswagen Group планує в 2024 році випустити електрокар Skoda Elroq на батарейках. Компанія створить паркетник ID1 і хетчбек ID2. Перша названа модель надійде на ринок у 2025 році, а друга – в 2027 році. Концерн розробить хетчбек Seat Acandra спортивного типу. Ця модель призначена для молодих покупців. Машина з’явиться в 2025 році. Передбачається, ціна компактних електромобілів складе від 19 тисяч євро.

Авто під брендами Skoda, VW і Seat розроблять на основі спрощеної архітектури MEB. У електрокарах намір задіяти живлять батареї, аналогічні використовуваним в нинішніх моделях, створених на базі згаданої платформи. В машинах з’явиться доступ до пошуковими платіжним системам. На сьогодні Volkswagen Group не виробляє малолітражний транспорт на батарейках. У сегменті міні-авто концерн реалізує електричні моделі VW Up, Skoda Citigo, Seat Mii. Обсяг випуску перерахованих машин зменшується.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!