Tesla дозволила заряджатися на своїх станціях електромобілі інших марок

Мережа Supercharger в даний час налічує 25 000 стійок на 2700 станціях по всьому світу.

0
36

Як повідомляє UaMotors , компанія Tesla вирішила відкрити доступ до фірмової мережі швидкої підзарядки батарей Supercharger для електромобілів інших марок. Це станеться в кінці 2021 року, повідомив глава Tesla Ілон Маск на своїй сторінці в Twitter. Для підключення сторонніх машин буде використовуватися перехідник.

«Ми зробили наш власний роз’єм, так як в той час не було ніякого стандарту, а Tesla була єдиним виробником, який випускає електрокари з великим запасом ходу. Це відносно тонкий роз’єм для зарядки низькою і високої потужності. Однак до кінця 2021 роки ми відкриємо нашу мережу для інших електрокарів », – написав Маск в Twitter.

Перехідник, який розробить Tesla, доведеться застосовувати водіям не тільки в США, але і Канаді, Мексиці, Японії та на Тайвані. Також компанія внесе зміни в мобільний додаток для користування Supercharger. В Європі зарядні станції Tesla вже оснащені роз’ємами, сумісними з CCS Combo 2 (Combined Charging System), тому їй залишається внести зміни в мобільний додаток. CCS забезпечує струм потужністю до 350 кВт / год.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!