Tesla відвезе водія куди завгодно за 199 доларів на місяць

0
724

Так званий автопілот Tesla тепер доступний клієнтам у вигляді щомісячної підписки. Плата за використання функцій повного режиму водіння становить 199 доларів на місяць. До сих пір послуга була доступна тільки в якості додаткової опції при покупці автомобіля і коштувала 10 000 доларів.

Пропозиція по підписці тепер дійсно для всіх автомобілів Tesla з обладнанням HW3 і новіше. Власники старих моделей також зможуть використовувати автопілот, але їм доведеться заплатити додатково 1500 доларів за оновлення обладнання. Деякий час назад Ілон Маск пообіцяв, що не буде оновлень програмного забезпечення для автономного управління.

Тим часом компанія також оголосила, що скоро з’явиться ще новіша версія зарядних станцій Supercharger – V4, яка буде потужнішою. У своєму повідомленні в Twitter Маск повідомив, що мережа «модернізована» з 250 до 300 кВт. Що не дивно, оскільки в компанії раніше заявляли, що мають на меті навіть в 320 кіловат. В даний час немає більш докладної інформації про модифікацію або розгортанні додаткових станцій, але для Tesla логічно спочатку оновитися в США через прибуття оновлених Model S і Model X. Обидві моделі мають поліпшені і більш потужні батареї, тому потрібні і більш потужні станції. 

Перехід на 300 кВт означає збільшення потужності на 20%, але це не означає, що зарядка буде на 20% швидше. Повний потенціал нових станцій буде реалізований в автомобілях з більш потужними батареями, таких як прийдешній пікап Cybertruck. І навіть цієї потужності в кінці кінців може не вистачити.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!