Ford готує нову модель під назвою Skyline

0
110

Компанія Ford несподівано вирішила використовувати назву Skyline, міцно пов’язану з Nissan і його культовим спорткаром. Як повідомляє видання Ford Authority, 12 липня 2021 року американська компанія подала заявку на реєстрацію товарного знака Skyline в США. Заявка подана в категорії “Наземний транспорт, а саме позашляховики, пікапи і легкові автомобілі”, однак поки невідомо, яку новинку готує для домашнього ринку “блакитний овал” і чи зможе взагалі отримати охоронний документ.

До цього Ford ніколи не використовував найменування Skyline. Однак в арсеналі виробника була модель зі схожим ім’ям – Skyliner, яке в 50-х роках минулого століття носили кабріолети Crestline, Fairlane Crown Victoria, Fairlane 500 і Galaxie.

У 2014 році таку ж приставку до назви отримав розкішний концепт на базі Ford Transit з 52-дюймовим висувним екраном і шкіряними сидіннями, які могли міняти положення в залежності від потреб пасажирів. Конфігурацію крісел можна було задати за допомогою смартфона або планшета.

Що стосується назви Skyline, то вона ніколи не використовувалося в США: седани Nissan Skyline продаються в країні з 2001 року, але як модель преміальної “дочки” японського бренду. Чи вдасться Ford зареєструвати товарний знак, що асоціюється з Nissan, і якою буде модель, якій дістанеться ім’я, поки неясно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!