Компанія Honda може прискорити перехід на електрокари

0
56

Японський автовиробник може прискорити перехід на електромобілі, якщо влада ЄС заборонять продаж автомобілів з класичними ДВЗ вже в 2035 році.

Генеральний директор Honda Motor Тошіхіро МІБ заявив: «Якщо правила зміняться, у нас не буде іншого вибору, окрім як відповісти». Представник марки розповів, що перехід до продажу електрифікованих моделей «можна прискорити». Стосується це як повністю електричних, так і гібридних моделей. Автовиробник оцінить поточний план електрифікації модельного ряду і при необхідності «внесе корективи».

Нагадаємо, що Тошіхіро МІБ вступив на посаду в квітні і тоді він обіцяв виключити з продажів звичайні автомобілі з ДВЗ до 2040 року. Всі моделі, оснащені ДВЗ поступово замінять електрокарами або машинами на паливних елементах.

З’ясувалося, що Євросоюз має намір прискорити електрифікацію і вже до 2035 року повністю перейти на електрокари. Даний крок може стати однією заходів, спрямованих на досягнення Європою мети стати першим в світі континентом з нульовим викидом парникових газів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!