Новий Nissan X-Trail відкликають через проблеми із задніми сидіннями

0
171
Nissan Rogue 2021 роки, відомий в Україні під назвою X-Trail, відкликається в четвертий раз в цьому році через проблеми із задніми сидіннями.

У повідомленні про відкликання йдеться, що в деяких примірниках задні сидіння не були належним чином виготовлені постачальником Nissan. Автовиробник заявляє, що верхні страхувальні троси на задніх сидіннях, можливо, не були належним чином приварені до каркаса спинки сидіння, що важливо, оскільки вони є частиною системи LATCH для фіксації дитячих сидінь.

Розслідування, проведене Nissan, показало, що ці троси могли зміститися під час процесу зварювання, що означає, що вони могли бути недостатньо приварені до спинки сидіння. Це може привести до того, що страхувальні троси не відповідатимуть вимогам до міцності дитячих утримуючих систем. Під час перевірки Nissan виявив три лівих і одне праве сидіння з недостатньою кількістю зварних швів. Компанії не відомо про жодні інциденти, пов’язані з цією проблемою.

Всього під відкликання потрапляють 47 098 позашляховиків Rogue 2021 модельного року. Якщо дилери виявлять невідповідний зварений шов, вони безкоштовно замінять пошкоджену спинку сидіння. Власники будуть повідомлені поштою з 30 липня.

Останній раз Nissan Rogue був відкликаний в травні через те, що в вузлах супорта заднього гальма могла бути відсутнім внутрішня втулка, яка фіксує кільце ущільнювача. У цьому відкликання брало участь 14 045 примірників 2 021 модельного року. Раніше в цьому році Nissan також відкликав Rogue 2021 роки, тому що деякі моделі були оснащені колісними гайками, випущеними для Nissan Maxima. Більш того, в лютому були відкликані 2146 машин через неправильно закріпленого паливного шланга, який міг протекти.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!