Топ-5 найнадійніших автомобілів вартістю до $ 2000

0
490

Названі моделі, які можна купити в Україні менш ніж за 2000 доларів, передає «Твоя МАШИНА» .

5. Daewoo Lanos

Знайти цю машину за 2000 доларів можна, але не варто сподіватися на екземпляр молодше 1998 року випуску. Раніше модель широко використовувалася в якості таксі, так як вона надійна і не вимагає багато грошей на утримання. Машині навіть не страшно неякісне паливо.

4. Volkswagen Golf II покоління

Один з найбільш живучих автомобілів. Друге покоління до сих пір прекрасно себе почуває. Більшість машин відремонтовані і справно виконують свої функції. Головне – щоб не постраждав кузов. Якщо такий варіант 1992 року вийде знайти за 2000 доларів, то потрібно брати не думаючи.

3. Ford Escort

Модель підійде тим, хто хоче надійний автомобіль в солідному віці. Це буде хорошим варіантом для 2000 доларів. В хорошому стані машина порадує якісним кузовом, хорошою оцинковкой і надійними двигунами.

2. Nissan Almera

У багатьох ця модель асоціюється з недорогими, але якісними машинами. Хоча за 2000 доларів вийде придбати тільки машину 1995-1999 року. Але такі екземпляри добре збереглися за рахунок міцного і довговічного кузова і надійних двигунів.

1. Ауді 80

Якщо ця машина все-таки приходить в непридатність, то її можна оновити за допомогою тюнінга. Справа в тому, що завдяки міцному кузову з чудовим захистом від корозії навіть через десятиліття машину можна підтримувати в робочому стані.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!