Концерн Skoda готує новий середньорозмірний седан для індійського ринку

Skoda проводить амбітне і масштабне просування своїх моделей в Індії. Одна з новинок, які концерн представить найближчим часом, - седан середнього розміру. Він буде позиціонуватися як більш ексклюзивна альтернатива Skoda Rapid і дебютує в цьому році.

0
61

Чеський автовиробник працює над цілою серією нових моделей, які дозволять йому зайняти нішу на цьому конкурентному ринку, одночасно відкриваючи шлях для Volkswagen Group для розгалуження по всьому регіону.

Заяви топ-менеджерів Volkswagen Group не викликають подиву, підкреслюючи, що Skoda вибрали маркою для виходу на ринки, що розвиваються. Директор Skoda India Зак Холліс зробив кілька важливих коментарів в соцмережі Twitter. Він розкрив майбутнє однієї з моделей, що входять в лінійку Skoda на індійському ринку, і підтвердив запуск нової моделі.

Офіційно Skoda запустить новий седан на індійському ринку. Для нього ще не вибрали ім’я. Його можуть назвати Slavia або Layra.

Процес розробки нового седана Skoda триває. Він буде підтримуватися платформою MQB A0 IN, тією ж архітектурою, що і для Skoda Kushaq. У порівнянні з Rapid очікується набагато привабливіша, сучасна, велика і простора модель. Автомобіль, оснащений різними технологіями з точки зору можливості підключення, комфорту і безпеки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!