Автомобілі з України, які можна продати в рази дорожче в Європі і США

0
806

Для багатьох стане відкриттям, але деякі автомобілі, які в Україні коштують дешево, можна перепродати за кордоном кілька разів дорожче. Експерти розповіли, які моделі можна вигідно реалізувати в США і Європі, і в якому стані повинні бути авто.

Купувати для перепродажу повністю іржаві, розвалені і розібрані автомобілі не варто. Винятком стануть хіба що екземпляри виробництва років Другої світової.

За кордоном високо цінують моделі, які максимально відповідають оригіналу, без тюнінгу або інших змін. Найбільш вигідним варіантом для перепродажу стане хіба що, так звана, «капсула часу» – автомобіль яких десятки років провів в гаражі, відмінно зберігся і має заводську комплектацію.

Якщо автомобіль має дефекти, то його можна відреставрувати. Однак варто пам’ятати, що машини з заводським лакофарбовим покриттям і з мінімальним пробігом коштують набагато дорожче, ніж відновлені раритетні автомобілі.

Варто звернути увагу на автомобілі радянського автопрому. Ці машини високо цінують емігранти і колекціонери. Найціннішими є екземпляри, на яких їздили радянські чиновники.

Також варто придивитися до Чайка, ЗІЛ, ЗІС і іноземним моделям. Наприклад, Jeep Willys в Україні можна взяти за кілька тисяч доларів, а в європейських країнах перепродати за кілька десятків тисяч доларів.

Автомобілі виробництва 1980-х і 1990-х в Україні купувати дуже вигідно. Деякі з них в Німеччині оцінюються в більш 30тис. доларів. Дуже важливо стан машини, оригінальні деталі та унікальність.

Культові автомобілі, наприклад, Ford Sierra XR 4X4, Lotus Omega і Ford Escort RS Cosworth, в Європі можуть коштувати кілька десятків, а то і сотень тисяч доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!