У продаж готується вступити найдешевший кросовер Skoda

0
560

У першій декаді літа в продаж надійде абсолютно новий кросовер Skoda Kushaq. Сьогодні виробник вперше продемонстрував машину без камуфляжу плівки, провів відкритий тест-драйв і розсекретив докладні параметри моделі.

І новинка особливо радує тим, що стане найдешевшим кросовером в модельному ряді компанії. Автоконцерн представив відразу два типи бензинових моторів: літрову «трійку» в парі з шестиступінчастою автомат і «четвірку» на півтора літра в сукупності з роботом. Всі комплектації авто оснащуються переднім приводом.

Компактність кросовера не стала перешкодою для створення в салоні великої кількості вільного місця і обсягу багажника в 385 літрів.

За безпеку пасажирів і водія відповідають шість подушок, а за дозвілля під час поїздки мультимедійна система з сенсорним дисплеєм на 10.1 дюймів. Для зручності водія і його бокового пасажира передбачена вентиляція переднього ряду крісел і великий спектр програм помічників.

Старт продажів планується провести на індійському ринку. Тільки після цього модель надійде на експорт. При цьому список експортних країн поки не розголошується.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!