Чим в Україні розбавляють бензин?

0
103

Ситуація на паливному ринку України далеко нестабільна. Ціни на паливо постійно коливаються, і найчастіше в бік підвищення. Як виявилося, деякі учасники паливного ринку, користуючись ситуацією, знайшли спосіб продавати великі обсяги бензину. Недобросовісні мережі АЗС в Україні вдаються до хитрощів – вони просто розбавляють бензин. Експерти розповіли, які речовини додають в паливо.

Найчастіше в Україні розбавляють бензин такими речовинами як: сірка, бензол і Монометиланіліни. Кожне з цих речовин надає негативні впливи на системи автомобіля, а також згубно відбивається на екології. Але незважаючи на великий збиток, хитрість з розведенням палива приносить більше заробітку і багато компаній готові пожертвувати репутацією заради прибутку.

Речовини, якими найчастіше розбавляють бензин, мають токсичні властивості. При попаданні в бензин сірка, бензин і Монометиланіліни повільно роз’їдають елементи паливної системи і призводять до дорогого ремонту.

Разом з вихлопними газами автомобіля токсичні речовини потрапляють в навколишнє середовище. Велика концентрація токсинів негативно впливає на природу і здоров’я людей.

Джерело:  fbc.ua

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!