ЗАЗ планує запустити виробництво нової моделі автомобіля

На просторах Інтернету з'явилися знімки прототипу модернізованої Lada Vesta FL

0
108

Вітчизняний автомобілебудівний завод, який має потужність для повномасштабного виробництва автомобілів , незабаром може порадувати шанувальників української техніки випуском нової моделі. Про це повідомляє інформаційний АвтоПортал .

За попередніми даними, Запорізький завод може представити вдосконалену версію Vesta в кузові універсал. На знімку, який не так давно з’явився на просторах Мережі, фахівці помітили те, що автомобіль був ретельно обклеєний маскувальною плівкою. Нова модель Lada була помічена неподалік дилерського центру заводу.

Найімовірніше, що зовні автомобіль буде відрізнятися від своїх попередників новим стильним дизайном решітки радіатора, бампера, фар і задніх ліхтарів. У салоні модернізованого зразка з’явилася центральна консоль з вертикальним екраном медіасистеми, а також панель приладів з двома відділеннями замість трьох.

Актуальна модель автомобіля Lada Vesta збирають в ЗАЗ. Не виключено, що після запуску виробництва нового зразка, її збиратимуть на головному заводі, який розташований безпосередньо в Запоріжжі.

Варто відзначити, що не так давно українська компанія розпочала співпрацю з Renault. У зв’язку з цим, у 2021 році вітчизняний завод планує випустити приблизно 10 тисяч легкових автомобілів. За попередніми даними, за перші 4 місяці поточного року вітчизняний завод випустив 1 325 автомобілів і 33 автобусів. Такі показники в кілька разів вище, ніж за весь 2020 рік.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!