Представили кузов нового Mercedes-AMG SL

0
27

Німецька марка Mercedes-Benz показала кузов майбутнього спорткара AMG SL, який займе місце в модельній лінійці купе і кабріолета S-Class.

Кузов Mercedes-AMG SL був спроектований «з нуля» і виготовлявся відразу з декількох типів матеріалів: алюмінію, високоміцних сталей, магнію, а також композитів. Важить цей елемент всього 270 кг. Головний структурний компонент майбутнього спорткара Mercedes-AMG SL являє собою поєднання просторової рами і кузова, що несе. У його конструкції не задіяли жодної деталі від спорткарів раніших поколінь, хоча в компанії повідомили, що інженери дотримувалися принципу, який був закладений ще культової моделлю 300 SL : легкість і міцність.

За рахунок поєднання гарячекатаної сталі, композитних і магнієвих вставок, а також литих алюмінієвих елементів новий кузов Mercedes-AMG SL вийшов значно жорсткіший ніж раніше. Його жорсткість на кручення на 18% більше, ніж у попередньої моделі SL , а поперечна і поздовжня – на 50% і 40% вище, ніж у нинішнього спорткара AMG GT . При цьому новий AMG SL вперше станонет кабріолетом: на моделі з’явиться посадкова схема 2 + 2.

Конструкція кузова Mercedes-AMG SL відповідає всім внутрішнім вимогам безпеки, які, як заявили в компанії, часто навіть серйозніше, ніж діючі закони. Крім цього, конструкція кузова передбачає захист пасажирів від перекидання: дуги за підголівниками, які висуваються під час перевороту. Як зазначається, це буде відбуватися «блискавично». Які саме силові агрегати отримає новий Mercedes-AMG SL , офіційно поки не повідомляється.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!