В Україні можуть впасти ціни на нові авто: названі умови

0
70

У перспективі ціни на нові автомобілі в Україні можуть впасти на тлі зміцнення нацвалюти і високу конкуренцію між виробниками, прогнозують експерти.

Завдяки високим знижкам і дисконтам, що встановлюються компаніями-виробниками, в квітні в Україні рекордно зросли продажі нових авто. Компанії, які зацікавлені в зміцненні позицій на українському ринку, будуть приймати ситуативні рішення про зниження цін на машини і надалі, заявив в коментарі UBR.ua Олег Назаренко, який очолює Всеукраїнську асоціацію автомобільних імпортерів і дилерів (ВААІД).

За словами фахівця, ціни на нові автомобілі можуть серйозно впасти на тлі високої конкуренції між виробниками, як наприклад, часто відбувається в США, де «зійшлися» такі сильні суперники, як Toyota і General Motors.

У той же час, уточнює Назаренко, в Штатах ці компанії можуть дозволити собі зниження цін, так як мають альтернативне джерело доходу у вигляді ринку запчастин. За його словами, компанії готові продавати машини «мало не нижче собівартості», так як згодом заробляють на деталях.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!