Що таке аукціони авто в США, і чи вигідно купувати там автомобіль

0
6453

IAAI.com (або Insurance Auto Auctions) і Copart – це аукціони авто в США, на яких можна гарантовано купити якісну машину за невеликі гроші. Особливістю майданчиків є широкий вибір уживаних автомобілів, списаних страховими компаніями. Деякі вимагають ремонту, а інші, наприклад, після крадіжок і викрадень, абсолютно цілі або мають зовсім незначні пошкодження. 

Що таке аукціон авто в США

Штати займають лідируючу позицію на міжнародному ринку за кількістю продажів автомобілів на будь-який смак. Причина полягає в тому, що стоять машини в Америці недорого, а тому місцеві жителі мають можливість регулярно міняти особистий транспорт, старий відправляючи, відповідно, на продаж.

Ціна на автомобілі на аукціоні дуже низька, тому майданчики користуються попитом у росіян, українських, білоруських і навіть європейських покупців.

Розпродаж проходить в режимі онлайн, що дозволяє брати участь в ній з будь-якої точки світу. Важливо лише:

  • знати мову;
  • ознайомитися з основними правилами;
  • дізнатися всі можливі підводні камені.

Наприклад, якщо покупець не сплатить покупку протягом трьох днів після її здійснення, він заплатить чималий штраф.

Додатково варто подбати про умови доставки автомобіля з США, його розмитнення, офіційне оформлення. Є ризик витратити час, сили і гроші даремно, адже розібратися у всіх деталях не так вже й просто. Щоб покупка автомобіля, про який ви давно мріяли, принесли тільки задоволення і вигоду, варто зробити її за допомогою справжніх професіоналів, наприклад, фахівців компанії Sea Way.

Чому варто купити авто в США

На аукціонах за заниженою вартістю представлений широкий вибір автомобілів американського або європейського виробництва. Тут можна купити як автомобіль з пробігом, так і абсолютно новий, виставлений на торги через суб’єктивні причини минулого власника. 

Спеціалізовані аукціони є надійним і легким способом придбати автомобіль високої якості з багатою комплектацією. А якщо звернутися в спеціалізовану компанію, яка допоможе зробити покупку «під ключ», покупка не несе ніяких ризиків.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!