Компанія Volkswagen оновила седан Volkswagen Passat для китайського ринку

0
435

Volkswagen Passat для китайського ринку пережив рестайлінг, хоча йому не виповнилося й трьох років, а в лютому у моделі вже було невелике оновлення. Тепер і без того колишній найбільшим з трьох Passat (також є європейський і американський) седан став ще більшим.

У довжину Passat для ринку Китаю виріс з 4 933 до 4 948 мм за рахунок нового переднього бампера. Також змінилася головна оптика – вона стала адаптивною. На новій решітці радіатора з’явилися дві тонкі LED-смуги, які з’єднують воєдино фари з логотипом по центру. Задні ліхтарі теж з’єднали світлодіодним смугою, але вже червоного кольору.

Очікується, що лінійка мотора не зміниться. У гамі як і раніше будуть бензинові турбомотори TSI об’ємом 1,4 і 2,0 літра. Перший може працювати самостійно (150 к.с.) або з електричним двигуном (211 к.с. сумарно). Віддача другого може бути 186 або 220 к.с. Привід тільки передній, коробка – 7-ступінчастий «робот» DSG .

Зображення інтер’єру поки не представлені. Але його теж оновили взимку. Тоді блок управління кліматичною установкою зробили сенсорним, а також змінили декор.

Продажі оновленого седана Volkswagen Passat для китайського ринку стартують влітку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!