Гендиректор Tesla Ілон Маск привіз електропікап Cybertruck в Нью-Йорк

0
317

На YouTube-каналі All Guides опублікували відеоролик, який демонструє прототип пікапа Tesla Cybertruck в Нью-Йорку. Туди автомобіль прибув одночасно з главою компанії Ілона Маском.

У Нью-Йорку Маск брав участь в телешоу Saturday Night Live, а пікап Cybertruck експонували в місцевому шоу-румі компанії і їздили на ньому по вулицях. Поява моделі в Нью-Йорку анонсував в твіттері сам глава Tesla . Судячи з відео, подивитися на Cybertruck «живцем» зібралося чимало шанувальників марки. Машина обнесена огорожею, що натякає на можливість подивитися на неї тільки з відстані.

Нагадаємо, прототип Tesla Cybertruck представили ще в 2019 році, після цього електричний пікап побував в Каліфорнії, Лос-Анджелесі, відвідав ряд заходів, а в останній раз він з’явився на майданчику споруджуваного заводу марки в Техасі.

До слова, в Нью-Йорку Tesla повинна в найближчий час відкрити новий автосалон, тому не можна виключати, що в рекламних цілях прототип пікапа переміститься туди на якийсь час.

На початку нинішнього року повідомлялося про завершення етапу проектування серійної версії Cybertruck . Tesla вже затвердила остаточний дизайн електричного пікапа, який може стати на конвеєр до кінця 2021-го. Також повідомлялося, що у серійного Tesla Cybertruck НЕ буде дверних ручок, навіть висувних.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!