Компанія Volkswagen анонсувала оновлений хетчбек Polo GTI 2021 року

Коли Volkswagen представив оновлений Polo минулого місяця, він показав хетчбек тільки в стандартному виконанні. Рівні обробки салону Polo, Life і R-Line, які прийдуть на зміну Trendline, Comfortline та Highline, буде вінчати модифікація GTI, яка з'явиться в кінці червня.

0
75

Автовиробник з Вольфсбурга представив перші зображення свого «хот-хетча», який описують як «більш різку, динамічну, потужну» з традиційними червоними акцентами модель Grand Touring Injection. Як і у «старшого брата» Golf GTI, новинка буде відрізнятися наявністю світлодіодних ДХВ, вбудованих в повітрозабірників з структурою у вигляді бджолиних сот, але тільки два модуля, а не п’ять. Червона смуга над світловою смугою, додана при фейсліфтінгу, також успадкована від Golf GTI.

VW не розкриває подробиць про силову установку оновленої моделі, тому нагадаємо, що автомобіль пропонувався раніше з 2,0-літровим бензиновим двигуном з турбонаддувом потужністю 197 кінських сил і обертовим моментом в 320 Нм. Шестиступінчаста механічна коробка передач пропонувалася тільки на старті продажів, після чого Polo GTI став випускатися тільки з «роботом» DSG. З нею модель розганяла до 100 км / год за 6,7 секунди, а максимальна швидкість складала 237 км / г.

Очікується, що «заряджена» модель отримає широкий список базового оснащення.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!