Tesla знову збільшила ціни на свої моделі

На цей раз на 500 доларів США подорожчали електрокари Tesla Model 3 і Model Y.

0
134

Американський автовиробник в черговий раз підняв ціни на свої автомобілі, що є стандартною практикою для Tesla. На цей раз ціни збільшилися на 500 доларів і торкнулися Model 3 і Model Y. Так, на сайті марки говориться, що за Tesla Model 3 Standart Range Plus доведеться заплатити в цілому 40 690 доларів США. Модель 3 Long Range AWD тепер коштує 49 690 доларів. Топова модель Model 3 Performance не збільшилася і на даний момент залишається на рівні 58 190 доларів.

Tesla також підняла ціну Model Y Long Range AWD на 500 доларів. Тепер ціни починаються з 52 690 доларів. Модель Y Performance не змінилася і склала 62 190 доларів. Стандартного діапазону для моделі Y не існує.

Як зазначає Electrek, ціни на обидві моделі Tesla за останні кілька тижнів росли неодноразово. Попередній сплеск вартості в кінці квітня знову торкнувся базової версії Model 3 Standard Range Plus і Model 3 Long Range AWD. Як і сьогоднішнє підвищення, тоді зростання склало 500 доларів. Ця зміна цін в кінці квітня також вплинуло на Model Y: Long Range AWD подорожчав на 500 доларів. У разі обох автомобілів це було друге підвищення цін в квітні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!