Lykan HyperSport з фільму «Форсаж 7» продають на аукціоні

W Motors випустила Lykan HyperSport лімітованим тиражем, а один з суперкарів знявся в кінофільмі «Форсаж 7». Виставлений на аукціон зразок нібито є останньою уцілілою каскадерською машиною з фільму.

0
275

В рамках аукціону, який проведе організація Rubix Network Inc. 11 травня, буде продана каскадерська машина Lykan HyperSport з фільму «Форсаж 7». Компанія W Motors, що базується в Об’єднаних Арабських Еміратах, представила Lykan HyperSport в 2013 році як концепт-кар.

Технічні характеристики серійної моделі включали 3,7-літровий 6-циліндровий двигун від тюнера Porsche Ruf, потужністю 770 к.с, що дозволяло автомобілю розганятися до 100 км / год за 2,8 секунди і розвивати максимальну швидкість 386 км / г.

Однак специфікації на сайті аукціону показують 2,7-літровий 6-циліндровий опозитний двигун потужністю 240 к.с., з кузовом зі скловолокна і алюмінієвим шасі. Це не дивно для каскадерів, оскільки їм не потрібно працювати так само добре або виглядати так само добре, як справжній предмет, щоб виконувати свою роботу. Згідно зі списком, автомобіль також має деякі косметичні ушкодження.

Передаукціонна оцінка становить від 750 000 до 2,5 мільйонів доларів, що все ще менше, ніж запитувана ціна нового Lykan HyperSport в 3,4 мільйона доларів на момент запуску автомобіля. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.