Стали відомі плани компанії Hyundai по оновленню модельного ряду

Південнокорейська марка Hyundai в презентації для інвесторів розкрила свої плани щодо модернізації модельної лінійки.

0
238

Так, стало відомо, що крім запланованих на цей рік принципових новинок компанія Hyundai займеться оновленням вже наявних моделей авто: наприклад, через рік модернізацію переживуть седан Sonata і великий позашляховик Palisade . Обидві ці моделі продаються в Україні.

Крім цього, судячи з представленої презентації, в 2022 році компанія Hyundai має намір вивести на ринок преміальний електричний кросовер під логотипом бренду Genesis : на даному етапі він називається GV70 EV . Версія цього позашляховика з ДВЗ дебютувала в жовтні 2020 року.

При цьому електрифікація кроссоверним лінійки Genesis буде запущена вже в 2021 році: в документі називається якесь електричне крос-купе. Швидше за все, що мова йде про моделі, зараз відомої під найменуванням GV60 : вона буде розроблена на платформі, спільній з електрокарами Ioniq 5 і Kia EV6 .

Нарешті, вже в 2021 році компанія Hyundai має намір запустити продажу зарядженої версії моделі Elantra від підрозділу N , а набір позашляховиків бренду повинен поповнитися компактним крос-купе на платформі моделі i20 і ще одним кросовером, про який поки немає інформації.

Найближчою новинкою компанії Hyundai в Україні повинен стати оновлений кросовер Tucson : модель вже пройшла сертифікацію для нашої країни.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!