Унікальний Bugatti La Voiture Noire помітили на дорозі загального користування

0
431

Коли Bugatti представила La Voiture Noire ще в березні 2019 року, французький автовиробник не показав кабіну, тому що цей автомобіль був всього лише прототипом, що демонструє найдорожчий з коли-небудь проданих автомобілів. Bugatti заявила, що їй потрібно два з половиною роки, щоб закінчити розробку і випустити ексклюзивну модель.

Схоже, що Bugatti зможе стримати свою обіцянку, так як серійну версію La Voiture Noire помітили на дорогах загального користування. Знімки були опубліковані в Instagram користувача JCT Car Photography. Фотографії були зроблені вдень 21 квітня недалеко від заводу автовиробника в Мольсаймі, Франція. Ультраексклюзівний суперкар був помічений на дорозі загального користування, швидше за все, перед доставкою його багатому власнику його тестували.

Нагадаємо, що на автосалоні в Женеві, який пройшов на початку березня 2019 року, Bugatti шокувала публіку в усьому світі завдяки своєму гіперкару La Voiture Noire. Не залишилися осторонь і журналісти speedme.ru, яким вдалося підібратися ближче до моделі. Новинка вийшла настільки ж приголомшливою, як і дорогий – її ціна склала близько 18,68 млн доларів, та навіть в цьому випадку у єдиного в своєму роді Bugatti знайшовся покупця.

Створення ексклюзивної машини – навіть такий дорогий, як ця – не є практичним заняттям для бізнесмена, але, схоже, керівники Bugatti з нею справляються, тому що компанія, схоже, зацікавлена ​​в створенні ще декількох подібних автомобілів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!