Компанія BMW не буде випускати п’ятидверний M4

Німецький автовиробник не збирається випускати М4 Gran Coupe через можливу конкуренцію з М3.

0
61

Поки що BMW не презентувала модель 4-Series Gran Coupe нового покоління, але після прем’єри купе М4 з’явилися чутки, що компанія готує п’ятидверний ліфтбек. Як розповів виданню BimmerToday менеджер проекту M3 / M4 Роберт Пілсл, про це поки не може бути й мови. У компанії вважають, що п’ятидверний М4 Gran Coupe був би занадто схожий на соплатформенний седан М3 і відрізнявся б від нього лише лінію даху і наявністю п’ятих дверей. Автовиробник поки вирішив зосередитися на розробці абсолютно нових моделей, в число яких входить прийдешній універсал M3 Touring. Інформує портал UaMotors .

Нагадаємо, що кілька років тому баварці розділили седан і купе 3-Series на дві окремі моделі, виділивши двухдверкі в нове сімейство 4-Series . Однак вже через деякий час компанія вирішила повернути задні двері купе 4-Series і додала п’яті двері, а отриманий продукт носив назву Gran Coupe .

Дебют моделей M3 і M4 відбувся у вересні 2020 року. Моделі отримали дизайн в стилі 4-Series нового покоління з величезними гратами радіатора, що займає майже всю передню частину машини. Крім цього, моделі обзавелися рельєфним капотом, дахом з посиленого вуглеволокна і полімерів, а також двома фірмовими відтінками кузова.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!