Як не стати обдуреним, купуючи вживані авто з США

0
147

Українці щорічно купують в США десятки тисяч автомобілів. Різниця між купленим автомобілем в США і аналогічною моделлю в Україні може становити кілька тисяч доларів. Однак, журналісти програми «Гроші» на каналі «2 + 2» попередили, що в цьому випадку легко стати жертвою шахраїв. 

Одна з головних проблем – подорожчання автомобіля при його оформленні в Україні. Справа в тому, що деякі посередники занижують вартість машини при оформленні договору. Ви запитаєте, навіщо вони це роблять? Дуже просто. Для них найголовніше – залучити покупця.

У цьому випадку, коли куплений на американському аукціоні автомобіль прибуває в Україну, з’являються нові, не обумовлені спочатку вимоги по платежах. Наприклад, вас можуть попросити сплатити послуги митного брокера.

Іноді посередники раптом заявляють, що куплений автомобіль коштує дорожче, ніж очікувалося раніше.

Деякі покупці автомобілів на американських аукціонах після їх прибуття в Україну з подивом дізнаються, що у них більш серйозні пошкодження, ніж ті, про які розповідав посередник. В результаті доводиться витрачати більше грошей на ремонт. Та й при деяких ушкодженнях машину взагалі краще не купувати.

Тому експерти радять бути уважними при укладанні договору. Потрібно врахувати всі нюанси.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!