Кросовер Ford Explorer 2021 отримав три нові версії

0
115

Ford постійно представляє нові версії кросовера Explorer. Нещодавно, автовиробник представив розкішну версію King Ranch, і ми знаємо, що Explorer в більш позашляхової версії Timberline, також готується до дебюту. В 2021 модельному році також будуть доступні три нових версії кросовера.

Найпопулярнішим з них стане Explorer Enthusiast ST, яке по суті є більш доступною версії високопродуктивного Explorer ST. Новинка буде запропонована з 3,0-літровим двигуном з турбонаддувом потужністю 400 кінських сил і отримає початковий цінник в 49 995 доларів. Стандартний Explorer ST 2021 модельного року має стартову ціну в 52 830 доларів.

Як і звичайне виконання кросовера, Explorer Enthusiast ST серійно оснащується 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач і повним приводом.

Новинка повинна мати максимальну швидкість в 230 км / г, що, за словами представників бренду, «не має собі рівних в цій ціновій категорії в цьому сегменті». Також варто відзначити, що новий спортивний позашляховик здатний буксирувати до 2 540 кг.

Ще одним доповненням є версія Explorer Platinum RWD. Вона поєднує в собі багате оснащення Explorer Platinum AWD з трохи більш розширеної моторної гамою. Platinum RWD входить в стандартну комплектацію і оснащується спеціальними шкіряними сидіннями, обтягнутим шкірою рульовим колесом, функцією перекидання дверей, а також підлокітниками дверей і передньої консолі.

Ford також починає продажу Platinum Hybrid зі стартовою ціною в 53 085 доларів. Він оснащений знайомою гібридною системою, що складається з 3,3-літрового V6 в поєднанні з електродвигуном загальною потужністю 318 к.с. (437 Нм) крутного моменту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!