“Київавтодор” попередив водіїв про капітальний ремонт: карта

0
48

Столичні комунальники частково обмежать рух по одному з головних проспектів Києва.

Про це повідомляє портал ” Хвиля ” з посиланням на Facebook-аккаунт “Київавтодору”.

На дорогах Києва триває капітальний ремонт. Столичні комунальники подвоїли зусилля після приходу до столиці весняного потепління. Правда, їх зусилля на певний час приведуть до незручностей водіїв в Києві, який, втім, в результаті отримають нормальні та безпечні дороги.

В “Київавтодорі” заздалегідь попередили про те, що з десятого по 28 квітня буде частково обмежено рух по проспекту Степана Бандери. Водіїв просять заздалегідь ознайомитися зі зміною схеми проїзду, по можливості вибираючи інші маршрути і не створюючи автомобільні затори. Що стосується самого проспекту, його в цей час буде чекати капітальний ремонт.

“Десятого квітня починаємо знімати старе дорожнє покриття на частини між проспектом Оболонським і станцією” Зеніт “. Роботи на цій частині триватимуть до 28 квітня. Під час робіт рух буде обмежено частково. Проїзд транспорту буде організовано по двох смугах в кожному напрямку на частини проспекту в напрямку Північного моста. Приносимо вибачення за незручності. Ми піклуємося про дороги і мости “, – написали в” Київавтодорі “.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!