Тім Кук назвав головну особливість електромобіля Apple

0
165
Генеральний директор Apple Тім Кук дав інтерв’ю американській журналістці Каре Свішер в подкасті Sway. Там він розповів про розвиток компанії в напрямку електромобілів і дав кілька натяків щодо особливостей її майбутньої машини. 

За його словами, автомобіль Apple буде безпілотним. Це дасть людям новий користувальницький досвід і дозволить машинам вийти на новий рівень в плані функціональності. 

«На мій погляд, автономність – це найважливіша для людей технологія. З деякими застереженнями автомобіль можна вважати роботом. Самоврядний автомобіль – це робот. З автономністю можна робити багато чого цікаво. Подивимося, що з цим зможе зробити Apple ». 

Кук не розкрив основні особливості автомобіля Apple. Зокрема, він не сказав, чи випустить компанія власний автомобіль, або це буде технологія в автомобілі. 

«Нам подобається інтегрувати нові апаратні і програмні засоби, а також сервіси і знаходити потрібні точки дотику. Саме в цей момент відбувається магія. Це те, чим ми любимо займатися. І ми раді, що володіємо технологією, яка це все оточує », – сказав Кук.

Цього року CNBC повідомила, що Apple близька до завершення угоди з Hyundai-Kia про створення безпілотного автомобіля під брендом Apple на складальному заводі Kia в Вест-Пойнті, штат Джорджія, США. Джерела, знайомі ситуацією, кажуть, що компанія хоче працювати з автовиробником, який дозволить Apple контролювати розробку і програмного, і апаратного забезпечення, яке увійде в автомобіль. Через це у компанії не вийшло домовитися з двома іншими компаніями. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!