Незабаром на авторинок вийде найдоступніший кросовер Volkswagen (ФОТО)

0
110

Представлені перші офіційні фото Volkswagen Taigun. Компактний кросовер Фольксваген надійде в продаж з серпня і стане найдешевшим у позашляхової лінійки – буде коштувати приблизно від $ 14 тис. Про це сообшает  Автопортал.

Новий Volkswagen Taigun будуть випускати в Індії – на одному підприємстві з Skoda Kushaq. Втім, продавати модель будуть і в інших країнах. Обидва автомобілі побудовані на платформі MQB-A0 IN. Taigun досягає 4221 мм в довжину і 1760 мм в ширину, а його колісна база – 2651 мм.

У профіль кросовер Фольксваген схожий з побратимом від Skoda, а ось передня частина виконана в традиційному стилі німецької марки. Оптика може бути і світлодіодним. Фото салону поки не опублікували, але відомо, що топові версії отримають віртуальну панель приладів і 10-дюймовий тачскрін. Серед опцій заявлені шкіряний салон, камера заднього виду, круїз-контроль і навіть вентиляція сидінь.

На вибір запропонують бензинові турбомотори об’ємом 1,0 л (115 к. с.) І 1,5 л (150 к. С.). У першому випадку будуть доступні 6-ступінчасті МКПП і АКПП, у другому – механіка або 7-ступінчастий робот DSG. Привід буде тільки переднім.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!