Китайці привезуть в Україну новий кросовер

0
522

У Китаї офіційно представили оновлений кросовер Haval H6, який називається National Tide Edition. Можливо, незабаром ця новинка потрапить і в Україну, так як в нашій країні продається Haval H6.

National Tide Edition отримав нову решітку радіатора, нові колісні диски, а деякі елементи кузова мають чорну обробку. Цікаво, що дизайн радіаторної решітки може відрізнятися за типом двигуна.

Покупцям також запропонують «спортивну» версію Haval H6 GT. На дорозі її можна буде відрізнити по чорному кольору кузова, яскраво-червоним гальмівним супортам та яскраво-червоним заднім ліхтарям.

У салоні з’явилася інтелектуальна система Tencent TAI3.0, нове четирехспіцевое рульове колесо, мультимедійна система з 12,3-дюймовим сенсорним дисплеєм, новий важіль перемикання передач.

У лінійку двигунів як і раніше входять 1,5 л мотор (150 і 169 к.с.) та 2,0 л силовий агрегат на 224 к.с. Коробка передач – 7-ступінчастий “автомат”.

В Україні зараз Haval H6 в базовій комплектації коштує від 602 748 грн. Він оснащується мотором 2.0i потужністю 190 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!