Mercedes-Benz EQS з революційною зарядкою дебютує 15 квітня

0
146

Майбутній Mercedes-Benz EQS, що позиціонується як розкішний флагман в дусі S-Class, але з повністю електричною силовою установкою, був анонсований раніше цього місяця. Розкішний ліфтбек продемонструє деякі разючі технології інтер’єру, але багато потенційних власники будуть зацікавлені в тому, наскільки легко заряджати цей автомобіль. Зрештою, клієнт, який в іншому випадку міг би дозволити собі S-Class, не хотів би відчувати незручностей через зарядки. Mercedes-Benz подбав про те, щоб цього не сталося.

Німецька марка багато в чому спростила процес зарядки EQS. У той же час на виробничій лінії довжиною 300 м. в Німеччині почалося виробництво високоефективних акумуляторних систем EQS. Цей акумулятор можна заряджати за допомогою системи Plug & Charge. Зарядка починається, як тільки автомобіль підключається до зарядної станції, що усуває необхідність аутентифікації з автоматичними платежами для клієнтів Mercedes me Charge.

Спочатку не всі зарядні станції будуть пропонувати цю функцію, але клієнтам будуть вказані сумісні станції за допомогою навігаційної системи автомобіля. Як тільки оплата буде завершена, вона буде відображена в щомісячному рахунку, відправляється клієнтові. На даний момент мережа Mercedes me Charge складається з 500 000 точок зарядки змінного і постійного струму по всьому світу.

Mercedes також запустив екологічно чисті зарядні пристрої, за допомогою яких виробляється «зелена енергія», скорочуючи викиди CO2 від електромобілів, коли вони заряджаються. Понад 200 000 точок зарядки в Європі вже пропонують екологічно чисту зарядку, запуск якої в Північній Америці запланований в кінці цього року. Таким чином, клієнти EQS матимуть можливість використовувати енергію з відновлюваних джерел.

Вражає те, що нова система літій-іонних акумуляторів EQS на 108 кВт-год забезпечує запас ходу більше 700 км по циклу WLTP. Однак будуть запропоновані «різні варіанти запасу ходу і продуктивності». Бездротові поновлення забезпечать безперервне управління енергоспоживанням EQS протягом всього терміну його служби.

Нарешті, хоча спочатку EQS буде доступний тільки в Японії, він буде пропонувати двосторонню зарядку. У разі збою в подачі електроенергії EQS можна використовувати як найстильніший блок живлення в світі, що живить будинок, коли немає іншої альтернативи. Подібно до того, як Porsche розробляє ексклюзивні зарядні станції, Mercedes-Benz подбав про те, щоб зарядка EQS пропонувала щось додаткове, відповідно до позиціонуванням автомобіля як флагманської розкішної моделі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!