Нове покоління хетчбека Skoda Fabia з’явиться в травні

0
46

На цьому тижні Skoda провела свою щорічну прес-конференцію і зробила кілька примітних заяв про свої найближчі плани. 2021 рік напруженим, оскільки в травні, чеський бренд представить абсолютно нову Fabia. Примітно, що версія новинки в кузові універсал, яке отримає фірмове позначення Combi, чи не з’явиться не раніше 2023 року.

Планується, що виробництво малолітражного універсала почнеться приблизно через два роки на заводі «Квасіни» в Чехії.

Це стане можливим тільки після перенесення виробництва флагманського седана Superb на завод німецького концерну VW Group в Братиславі. Новий VW Passat, який, за чутками, буде пропонуватися тільки в кузові універсал, також буде побудований в столиці Словаччини разом з механічно пов’язаним з ним Superb. Виробництво обох автомобілейбудет налагоджено на заводі в Млада-Болеславі.

Також було сказано, що в 2021 році буде представлений електричний Enyaq iV Coupe. Модельний ряд кросоверів компанії буде оновлено рестайлінговий версіями існуючих Karoq і Kodiaq. Недавно представлений кросовер Kushaq буде запущений в якості першої спеціалізованої моделі бренду для Індії, а Китай отримає Octavia Pro з довгою колісною базою.

В кінцевому підсумку голова Skoda Томас Шефер сказав, що чеська бренд представить електромобіль невеликого розміру, який буде займати місце нижче Enyaq iV в модельному ряду Skoda. Він не вдавався в подробиці, але вважається, що дана модель буде еквівалентом хетчбека VW ID.3. Є також плани з випуску нового електромобіля початкового рівня, імовірно для заміни існуючого Citigo-e iV.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!