Стала відома вартість найдешевшого кросовера Hyundai Bayon (Фото)

0
1296

Південнокорейська компанія Hyundai опублікувала докладну інформацію про ціни на новий кросовер Bayon в Німеччині, хоча офіційно його продажі ще не були запущені.

Найменший і одночасно найдоступніший кросовер південнокорейського бренду буде доступний в комплектаціях Pure, Select, Trend і Prime.

За ціною 16790 євро доступна модель початкового рівня Pure, вона оснащена кондиціонером з ручним управлінням, цифровим радіо і Bluetooth. Буде доступний широкий вибір засобів безпеки, таких як попередження про виїзд за межі смуги руху, автономне екстрене гальмування, виявлення пішоходів і велосипедистів, асистент дальнього світла і круїз-контроль.

Модифікація Select буде коштувати 18790 євро і отримає 16-дюймові легкосплавні диски, задні датчики паркування, бічні дзеркала з підігрівом, пофарбовані в колір кузова, обтягнуті шкірою рульове колесо і ручку перемикання передач, а також задні електричні склопідйомники. Крім того, буде доступний так званий зимовий пакет з підігрівом передніх сидінь і рульового колеса.

За варіацію Trend покупці повинні будуть заплатити 21490 євро. Ця комплектація оснащується 8-дюймовою інформаційно-розважальною системою з сенсорним екраном, інтеграцією зі смартфоном, 10,25-дюймовою цифровою комбінацією приладів, камерою заднього виду, роз’ємом USB, синьою зовнішнім підсвічуванням, 17-дюймовими колесами.

Максимальний варіант виконання Prime буде коштувати 24290 євро, йому належить автоматичний клімат-контроль, вхід і вихід без ключа, склоочисники з датчиком дощу, передні датчики паркування, а також світлодіодні фари і задні ліхтарі.

Моторна лінійка транспортного засобу складається з 1,2-літрового бензинового двигуна потужністю 84 кінські сили і бензинового агрегату з турбонаддувом, об’єм якого дорівнює 1 літру, а рівень потужності може становити 99 або 118 кінських сил. Другий мотор пропонується зі стандартною 48-вольтової м’якою гібридною системою.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!