Lexus анонсував нову модель з високим кліренсом

0
107

В кінці березня 2021 японська марка Lexus покаже концептуальний електромобіль з новою системою повного приводу.

Бренд Lexus опублікував тизер нового концептуального електрокара, який буде «символізувати моделі наступного покоління» і стане частиною програми трансформації марки. Дебют новинки відбудеться 30 березня нинішнього року. Судячи з лінії даху і загальному силуету концепту, які видно на затемненому тизері, новинка буде представляти собою фастбек з високим кліренсом. Відмінною особливістю машини стане яскраво-виражена Х -образна передня частина, а також підсвічуються світлодіодами логотипи компанії.

Новий концепт Lexus , назва якого поки не повідомляється, буде побудований на платформі e-TNGA – електричної версії нової глобальної архітектури компанії Toyota . Новий електрокар Lexus стане першим автомобілем, оснащеним новою системою повного приводу під назвою Direct4 , де на кожній з осей буде по електродвигуна, об’єднаному з провідним мостом.

Як раніше повідомляли в компанії Lexus , головною особливістю нової системи Direct4 стане постійний контроль розподілу тяги між передньою і задньою віссю, а також здатність забезпечувати гальмівне зусилля на всі колеса. Технологія Direct4 може адаптуватися як під конкретну дорожню обстановку, так і під стиль їзди автомобіліста. Рішення, застосовані в системі Direct4 , дасть можливість поліпшити керованість і стабільність на трасі, а також зменшити рівень вібрацій і шумів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!