Volkswagen готує великий кросовер Talagon

0
1038

Німецький автовиробник готує новий кросовер Talagon, який може відібрати звання найбільшого кроссовера марки у моделі Teramont.

Відомий Volkswagen Teramont вже зовсім скоро позбудеться звання найбільшого кроссовера марки, оскільки в Китаї був сертифікований ще більший автомобіль – Volkswagen Talagon . Модель є серійною версією шоу-кара Volkswagen SMV Concept , який випустять без серйозних змін.

Новий Talagon буде збиратися на спільному підприємстві FAW Volkswagen . Великий Talagon і Teramont базуються на однаковому шасі, і навіть мають ідентичну колісну базу довжиною 2 980 мм, однак же новинка виявилася трохи більше Терамонта. Довжина – 5152 мм замість 5039 мм у Teramont, ширина – 2002 мм проти 1 989 мм, а висота – 1795 мм замість 1773 мм. На жаль, знімків трирядного салону моделі поки не з’явилося, однак не варто очікувати якихось одкровень.

Talagon сертифікований з 2,0-літровим турбованим двигуном TSI, який також встановлюється на китайський Teramont . У базовій версії двигун видає 186 к.с. в поєднанні з переднім приводом, а більш продуктивна 220-сильна версія буде оснащуватися повнопривідною трансмісією. Найімовірніше, кросовер буде також пропонуватися з 2,5-літровим V6 , який також доступний на Teramont в КНР. Прем’єра нового великого кросовера Talagon повинна відбутися в квітні цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!