Гібридний кросовер Lamborghini Urus стане найпотужнішою моделлю марки

0
276

Lamborghini готується оновити крос Urus у 2022-му, заодно додавши в лінійку пару нових модифікацій: підключий гібрид і екстремальну версію Sport RS.

Технічний директор Lamborghini Мауріціо Реджіані ще пару років тому повідомляв про те, що крос Urus рано чи пізно отримає гібридну версію. Тепер, як пише видання Car, цей момент настав – власні джерела видання, знайомі з планами Lamborghini , стверджують, що довгоочікуване розширення лінійки модифікацій кросу Urus відбудеться у 2022-му разом з плановим рестайлінгом. В ході оновлення новий Lamborghini Urus отримає не тільки гібридну, але і більш високопродуктивну версію.

Силова установка гібрида буде побудована на основі бензинового движка Porsche з індексом LK5 потужністю 600 сил. Разом з електродвигуном сумарна віддача силової установки складе як мінімум 820 кінських сил, що зробить гібридний Urus найпотужнішою моделлю Lamborghini для доріг загального користування. Також в розробці знаходиться ще і більш екстремальна версія – Sport RS з форсованим не менше ніж до 675 сил 4,0-літровим агрегатом V8.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!